Thursday , March 28 2024

Mirel Rădoi a dezvăluit ce i se pregăteşte naşului său: „Vor să retrogradeze Steaua şi să i-o ia lui Gigi“

mirel radoi

Reveniţi din Emirate, doi dintre cei mai apropiaţi oameni ai patronului Stelei, Mirel Radoi si Cosmin Olaroiu, l-au vizitat pe bunul lor prieten în arest. La câteva ore după această revedere tulburătoare, Mirel Rădoi a acceptat să vorbească pentru „Adevărul“, în primul lui dialog cu presa din România, după un an.

Inevitabil, discuţia alunecă spre „Cazul Valiza“ la baza căruia stă meciul Universitatea Cluj – CFR Cluj, scor 0-1. Victoria CFR-ului a făcut-o campioană pe echipa finanţată de Arpad Paszkany. A fost deznodământul pe care a încercat să-l împiedice Gigi Becali, trimiţând o valiză cu 1,7 milioane de euro, la Cluj, în speranţa că un egal sau o victorie a Universităţii, deja retrogradată, o va face pe Steaua campioană. Totul s-a petrecut în sezonul 2007-2008, când Rădoi încă juca în Ghencea.

„În săptămâna dinaintea meciului <> Cluj – CFR, noi primeam, aproape zilnic, semnale la club, că CFR încearcă să aranjeze rezultatul. Ne ziceau asta chiar cei de la <> Cluj! Spuneau că sunt contactaţi de oameni de la CFR ca să le cedeze meciul. Nu-mi vine să cred că oamenii care au încercat să aranjeze un joc sunt în libertate, iar Gigi, care a vrut să le dea bani celor de la <> Cluj, ca să joace corect, e în închisoare“, ne-a spus, revoltat, fostul căpitan al Stelei.

Revenit de câteva zile în ţară, Rădoi a aflat despre un scenariu halucinant. „Am auzit despre ceva care mă îngrijorează foarte tare. Am înţeles că vor să-i ia Steaua lui Gigi Becali! Cum? O să retrogradeze echipa în <> ca să-i forţeze mâna lui Gigi să renunţe la club, astfel încât Steaua să fie preluată de un om de afaceri destul de puternic“, a dezvăluit finul latifundiarului.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …