Thursday , April 18 2024

Mirel Rădoi a demisionat de la Steaua. Cine ii ia locul

radoi steaua

Astra s-a impus la Pitești, scor 1-0, iar Mirel Rădoi a anunţat după meci ca paraseste echipa. Cel mai probabil, înlocuitorul său va fi Laurenţiu Reghecampf, interimatul fiind asigurat de Dumitru Dumitriu.

Mirel Rădoi a demisionat duminică seară de la Steaua. “Am luat hotărîrea de a nu mai continua. E momentul să ne despărțim. Rezultatele de până acum m-au convins. Dacă filosofia nu dă rezultate, ne asumăm această responsabilitate. Stafful trebuie să rămînă în continuare, ca echipa să nu treacă prin momente și mai grele. E o perioadă prea scurtă. Indiferent ce se întâmpla, decizia era luată. Am hotărât să vin aici tocmai pentru a nu pune mai multe probleme”, a zis Mirel Rădoi la finalul jocului.

Mirel Rădoi a vrut să-și dea demisia de trei ori, dar de fiecare dată, Gigi Becali l-a întors din drum! Prima oară, după eliminarea în fața lui Rosenborg, cînd a fost la palat la Gigi, iar finanțatorul l-a convins să continue. Apoi, cînd s-a înscris, pe ascuns, la cursurile de antrenori, la Chișinău, pentru obținerea licenței, dar s-a aflat în presă, iar Rădoi a acuzat că doar din interiorul clubului a transpirat informația. A rămas totuși pe bancă. Iar a treia oară s-a întîmplat în timpul meciului cu Dinamo, la scorul de 3-0 pentru ”cîini”.

“Sunt singurul responsabil. Sper ca începând de miercuri să câştige. Nu mai contează jocul, ci punctele. Sper ca antrenorii care se tot dau steliști la TV să vină să să ajute echipa! Ei au mai fost chemați, dar au cerut 25.000 de euro. Să vină pe alți bani și să arate cât de steliști sunt. Dacă nu am nici licență, ce oferte să am? Trebuie să-mi continui studiile. Mi-aș fi dorit să nu fim în această situație”, a mai spus Mirel Rădoi la finalul jocului cu Astra, 0-1.

“Mirel a hotărât să întrerupă colaborarea, dar aţi văzut că vorbeşte în continuare de noi, de club, pentru că rămâne un stelist adevărat. Aşa a considerat că este bine. Rezultatul, evident că nu mulţumeşte pe nimeni, dar în aceeaşi măsură trebuie să-i mulţumim lui Rădoi pentru câte eforturi a făcut. Decizia rămâne, chiar dacă am insistat mult să nu plece. Deocamdată nu ne aşteptăm la niciun înlocuitor. Este posibil ca Dumitru Dumitriu să rămână. Vom avea o discuţie mâine şi vom vedea. Mirel este, a fost şi va rămâne parte din familia noastră. Am mai avut situaţii de genul ăsta, echipa trece printr-o situaţie mai puţin fastă, dar cred că jucătorii pot întoarce această situaţie în favoarea noastră. Cred că decizia finală a fost luată din cauza rezultatelor. A fost un mesaj extraordianar al lui Rădoi şi cred că trebuie luat ca atare. Nu aş numi-o restartare, dar cred că acesta este momentul să începem să câştigam meciuri”, a declarat şi Valeriu Argăseală.

 

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …