Thursday , April 18 2024

Mircea Sandu si Mitica Dragomir vor fi audiati si in “dosarul Lobont”

Mircea Alic, preşedintele celor de la Corvinul Hunedoara, a făcut plângere penală împotriva FRF, deoarece forul condus de Mircea Sandu a refuzat să aplice o hotărâre judecătorească. Mai precis, Corvinul a câştigat în instanţă dreptul de a primi 900.000 de dolari de la Rapid, ca urmare a transferului lui Bogdan Lobonţ la Ajax Amsterdam.

Conform gsp.ro, FRF nu admite că actualul Rapid este continuatorul UFC Rapid, societatea datoare. “Copos n-ar fi primit licenţă în ultimii doi ani!”, reclamă Alic, care adaugă: “FRF nu acceptă că societatea pe care funcţionează Rapidul e continuatoarea UFC Rapid, de la care trebuie să recuperăm banii. Există precedent: cazul Poli Iaşi – Daniel Pancu, unde Iaşiul a câştigat la Curtea de Arbitraj! Dar acum ar trebui să ridice licenţa Rapidului din cauza celor 900.000 de dolari, plus penalităţi. Îl deranjează pe Copos, care n-avea dreptul să primească licenţa în ultimii doi ani, şi ar trebui să nu programeze Rapidul până nu achită datoria!”.

DNA a pornit deja cercetările în acestr caz. “Da, cei de la DNA ne-au solicitat toată documentaţia privind cazul lui Lobonţ”, a recunoscut juristul FRF, Adrian Stângaciu. Surse din anchetă susţin că membrii comisiilor şi ai Comitetului de Urgenţă care au dat decizii inverse decât în instanţele civile, în frunte cu Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, vor fi citaţi şi audiaţi până la sfârşitul anului în acest dosar.

În acest moment, Lobonţ este legitimat la AS Roma, după ce a mai jucat în carieră la Corvinul, Rapid, Ajax, Dinamo şi Fiorentina.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …