Saturday , April 20 2024

Mircea Sandu il da de gol pe Mircea Lucescu: Il vor lua din vara

mircea-lucescu

Mircea Sandu, presedintele de onoare al FRF, sustine ca antrenorul Mircea Lucescu va pleca de la Sahtior Donetk la finalul acestui sezon.

Potrivit “Nasului”, tehnicianul va reveni in Turcia, la Galatasaray Istanbul.

“O sa-l ia Galatasaray. O sa vedeti ca o sa-l ia pe Mircea Lucescu. Deocamdata eu stiu ca astea sunt discutiile. Galata il vrea pe Mircea Lucescu si o sa-l ia din vara. E o mutare foarte buna pentru ca Mircea are aproape 10 ani la Donetk si de aia spun ca il va lua. Este momentul. Nu stiu cat mai are contract acolo, dar trebuie sa schimbe echipa”, a spus Mircea Sandu la DigiSport.

In acelasi timp, presedintele de onoare al Federatiei spune ca Lucescu mai poate antrena inca patru ani fara probleme.

“Mircea are 68 de ani. Inca patru ani usor poate sa mai duca. Trebuie sa fie din nou motivat, sa schimbe. N-ati vazut ca in fiecare an aduce jucatori noi? El se motiveaza cu asta sa lucreze mai mult. Am incredere ca va ajunge la Galata”, a mai declarat “Nasul”.

Mircea Lucescu s-a aflat in weekendul trecut la Istanbul, insa atat el cat si conducerea lui Galatasaray au negat discutiile.

Mai mult, la revenirea in Ucraina, patronul lui Sahtior, Rinat Ahmetov, l-a chemat pe roman la negocieri, propunandu-i prelungirea contractului.

Intelegea lui “Il Luce” cu Sahtior expira la finalul sezonului urmator, cand romanul ar ajunge la 11 sezoane petrecute pe banca tehnica a “minerilor”.

Mircea Lucescu a mai antrenat-o pe Galatasaray in perioada 2000-2004. El a preluat atunci echipa de la “Imparatul” Terim si a reusit sa castige Supercupa Europei si un titlu in Turcia.

A plecat de la Galata la rivala Besiktas, pe care a facut-o, de asemenea, campioana in Superliga turca.

ziare.com

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …