Friday , April 26 2024

Mircea Sandu cere mazilirea lui MM: “Propun măsuri dure împotriva acestui personaj!”

mm stoica

Mircea Sandu i-a făcut un rechizitoriu dur lui Mihai Stoica în Comitetul Executiv de luni şi a solicitat oficial LPF să ia măsuri extreme împotriva lui pe motiv că “din cauza comportamentului său, îndepărtează toţi sponsorii din fotbalul românesc”, scrie gsp.ro.

Mihai Stoica se află într-un război declarat cu gloriile Stelei, însă ar putea primi o lovitură teribilă din cu totul altă parte. Preşedintele FRF, Mircea Sandu, solicită măsuri extrem de dure împotriva managerului Stelei, pe care îl acuză că e principalul vinovat de crearea unei stări conflictuale generale în fotbalul românesc.

La iniţiativa şefului de la Casa Fotbalului, în Comitetul Executiv de luni, toţi membrii au primit un dosar care conţinea un rechizitoriu dur la adresa managerului general al Stelei. În respectivele hîrtii, Naşu’ susţinea, printre altele, că “din cauza comportamentului şi a declaraţiilor lui Mihai Stoica, sponsorii importanţi nu mai sînt interesaţi să investească în fotbalul românesc, iar cei actuali vor să iasă din fotbal. Creează mereu scandaluri, învrăjbeşte suporterii între ei, propun comisiilor LPF în mod oficial să ia măsuri extrem de dure împotriva acestei persoane”. Mai mult, Mircea Sandu i-a înştiinţat pe cei din Comitetul Executiv că va sesiza secretarul general al LPF, care la rîndul său ar trebui să sesizeze comisiile LPF, for de care aparţine Steaua, clubul la care e angajat MM.

În memoriul lui Mircea Sandu, acesta a ataşat şi toate articolele de ziar care conţineau declaraţiile făcute în ultimul timp de Mihai Stoica, inclusiv cele la adresa lui Victor Piţurcă şi a celor care se ocupă de echipe naţionale şi de FRF. Surse apropiate şefului de la Casa Fotbalului susţin că acesta e doar primul pas pe care Sandu îl face împotriva lui Mihai Stoica, iar dacă la comisiile LPF nu vor fi luate măsuri, ar urma să propună inclusiv măsura extremă, aceea a declarării lui MM persona non grata în fotbalul românesc, lucru pe care l-a mai propus în ultimul deceniu şi pentru alte persoane, printre care Arpad Paszkany şi Marian Iancu.

Declaraţiile lui MM care l-au suparat pe Sandu:
“Da, vreau ca noi, Steaua, să dăm lecţii de profesionalism celor de la echipa naţională. Noi ne luăm de piept cu toţi prin Europa, iar “naţionala” ia 4 cu Olanda şi acasă, dar şi în deplasare, ca să nu ne supărăm”

“Pentru jucătorii Stelei e mai bine să fie la club decît la lot, să facă un antrenament serios, cu TRX, nu să se plimbe desculţi”

“Nu e normal ca Stelei să-i fie făcut praf programul din cauza “naţionalei”! Ne simţim străini în ţara noastră, deşi Steaua nu e doar locomotiva fotbalului românesc, acest club este fotbalul românesc!”

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …

One comment

  1. derbedeul asta de Stoica trebuie scos din fotbal , escroc din nastere , s-a unit cu Prodanca si il mulg de bani pe nataraul de Gigii, aducand muraturi expirate la club .Comportarea sa este demna de dispret , un adevrat derbedeu e golanul asta .