Tuesday , April 23 2024

Mircea Rednic, dat afara de la Standard Liege dupa ce a calificat echipa in Europa League

rednic1

Mircea Rednic a fost dat afară după ce a calificat pe Standard Liege en fanfare în Europa League. Presa belgiană anunţă deja că Guy Luzon este noul antrenor de la Standard.

Lovitură pentru Mircea Rednic în Belgia. A calificat echipa în Europa League, dar a fost concediat. “Preşedintele Duchâtelet nu m-a dorit. Am demisionat în cinci minute după ce mi-am dat seama că nu sunt dorit fără să fie argumente în această privinţă. Sunt dezamăgit, voi face o conferinţă de presă mâine”, a declarat Rednic, confirmând că înţelegerea sa cu Standard nu a fost prelungită.

Mircea Rednic a reuşit scorul campionatului în Belgia. Standard Liege, antrenată de Mircea Rednic, şi-a asigurat calificarea pentru ediţia viitoare a Ligii Europa, după ce a învins pe teren propriu, cu scorul de 7-0, formaţia Gent, în manşa secundă a barajului din campionatul Belgiei.

Tehnicianul echipei Standard Liege, Mircea Rednic, ocupă locul 3 în clasamentul celor mai buni antrenori din campionatul belgian, întocmit în urma voturilor jucătorilor din primul eşalon din Belgia.

Rednic a obţinut 274 de puncte în urma sondajului la care au participat 288 de fotbalişti, informează jupilerproleague.be.

Pe primul loc s-a clasat antrenorul echipei Zulte Waregem, Francky Dury, cu 1.003 puncte, iar pe poziţia a doua se află tehnicianul de la Lokeren, Peter Maes (316 puncte).

Sondajul a fost realizat de Pro League în colaborare cu jurnalele L’Avenir şi Het Nieuwsblad.

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …