Friday , April 12 2024

Mircea Lucescu scapă basma curată după accident

Mircea Lucescu va scăpa nepedepsit după accidentul în care a fost implicat pe 6 ianuarie. Oamenii legii au stabilit că a fost un simplu eveniment nefericit şi au propus neînceperii urmării penale.

Chiar dacă politiştii de la Rutieră au stabilit că Mircea Lucescu a încălcat regulile de circulaţie, anchetatorii au trecut peste. Totuşi, nici varianta lui Lucescu, potrivit căreia vatmanul ar fi vinovat, nu a fost luată în calcul.

Astfel, anchetatorii susţin că este un simplu eveniment nefericit în urma căruia nimeni nu trebuie să plătească.

După ce l-au audiat pe vatman, dar şi pe antrenor, poliţiştii care anchetează cazul au trimis dosarul la procuratură cu propunerea neînceperii urmării penale pentru că nu a fost înregistrată nicio plângere penală de vătămare corporală

Pe 6 ianuarie, Mircea Lucescu a fost lovit de un tramvai pe bulevardul Vasile Milea. Il Luce se afla la volanul unui autoturism de teren şi a vrut să întoarcă pe linia continuă, iar maşina sa a fost lovită în plin de un tramvai. În urma accidentului, Lucescu a fost operat deoarece avea mai multe coaste rupte şi un plămân perforat, fiind de altfel singura victimă a accidentului.

Vezi si

Tenismenul Sebastian Korda, jefuit pe stradă la Monte Carlo de ceasul său de 300.000 de euro

Tenismenul american Sebastian Korda (27 mondial) a rămas fără ceasul său, în valoare de 300.000 …

One comment

  1. deci in consecinta ai bani scapi nu ai bani procese dosare puscarie