Saturday , April 20 2024

Mircea Lucescu, “captiv” in Ucraina. Nu-si poate recupera banii din bancile ucrainene

mircea-lucescu

În cei 10 ani petrecuţi pe banca lui Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu şi-a depus cea mai mare parte a câştigurilor într-o bancă locală. Nu a luat în calcul că situaţia din regiune se poate deteriora grav. Acum, Lucescu este nevoit să aştepte calmarea spiritelor.

Conform Sport Express, băncile din Ucraina au primit restricţii în efectuarea tranzacţiilor, ca urmare a situaţiei politice delicate. Una dintre ele prevede că un client nu poate să retragă mai mult de 1.000 de euro pe zi. În plus, băncile ucrainene refuză în momentul de faţă colaborarea cu cele din străinătate, deci un transfer în alt cont este un proces foarte complicat.

Drept urmare, Mircea Lucescu nu are cum să-şi scoată economiile din Ucraina. Sursa citată susţine că antrenorul român va aştepta calmarea situaţiei, după care îşi va retrage banii şi va pleca de la Doneţk. Mircea Lucescu primeşte la Şahtior Doneţk o remuneraţie anuală de 3 milioane de euro.

Mircea Lucescu a fost adus în discuţie pentru preluarea lui Spartak Moscova, dar s-a scris şi despre unele oferte din partea lui Fenerbahce şi Galatasaray. (prosport.ro)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …