Friday , March 29 2024

Mircea Lucescu a semnat cu Zenit St. Petersburg, după 12 ani în care a condus Şahtior

mircea lucescu

Mircea Lucescu a semnat luni seară cu Zenit Sankt Petersburg. Antrenorul şi şefii ruşilor au fost la baza de pregătire, la stadionul pe care echipa dispută meciurile de acasă, dar şi la arena nouă de 68.000 de locuri care se construieşte în vederea Mondialului 2018, pe care se va juca una dintre semifinale. Tehnicianul român a fost prezent inclusiv la un meci de baschet disputat de Zenit, cu Unics Kazan, scor 82-67.

“Nea Mircea a semnat un contract pe 3 ani cu Zenit, iar împreună cu dânsul vor veni şi antrenorul secund Alexandru Spirirdon şi maseurul Victor Hexan, care i-au fost alături şi la Şahtior.

Au fost şi alte oferte pentru Mircea Lucescu, dar dânsul a ales-o pe aceasta, care este cea mai bună. Totul a decurs cât se poate de normal, fără vreun moment în care lucrurile să devieze.

Noi am mai purtat discuţii cu cei de la Zenit şi înainte, dar totul a devenit clar abia după disputarea finalei Cupei Ucrainei, câştigată de Şahtior, 2-0, cu Zorya”, a declarat agentul lui Mircea Lucescu pentru televiziunea Digisport.

 

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …