Thursday , September 29 2022
Breaking News

Mircea Lucescu a semnat cu Dinamo Kiev. Primire ostilă din partea suporterilor: “Ne-am pierdut orice urmă de bun simț, demnitate și onoare”

Fanii formației Dinamo Kiev nu sunt deloc încântați de numirea lui Mircea Lucescu în funcția de antrenor principal. Lucescu a fost antrenor timp de 12 ani la marea rivală Sahtior Donețk, iar venirea sa este văzută ca un gest iresponsabil de fanii lui Dinamo Kiev.

Într-un comunicat transmis de gruparea WBC, fanii cer ca întreaga conducere a lui Dinamo Kiev să demisioneze pentru că l-a adus antrenor pe Lucescu.

„Ne-am dorit să credem până în ultima clipă că este o glumă. Se pare că ne-am pierdut orice urmă de bun simț, demnitate și onoare!

Aducerea unui antrenor de 74 de ani care a vorbit mereu urât despre Dinamo reprezintă o jignire pentru fani. Le cerem tuturor angajaților care mai au o fărâmă de demnitate să demisioneze. Urmează proteste cât de curând”, se arată în comunicatul fanilor.

Lucescu va fi la al doilea mandat în Ucraina. El a pregătit-o pe Sahtior Donețk între 2004 și 2016 și a strâns 535 de meciuri pe banca „minerilor”.

În această perioadă, Lucescu a avut mai multe conflicte cu conducerea celor de la Dinamo Kiev.

Antrenorul român era liber de contract din februarie 2019, de când a fost dat afară de la naționala Turciei.

spotmedia.ro

Vezi si

Foresta – UTA Arad, meciul toamnei pe stadionul Areni

Cele două formații se întâlnesc astăzi, de la ora 16.00, în play-off-ul Cupei României n …