Tuesday , April 23 2024

Minaur – Universitatea se joaca duminica, in direct la Digi Sport

N meciul se va desf\[ura duminic\, cu `ncepere de la orele 17.30, `n sala “Lascar Pan\” din Baia Mare n “sper ca baie]ii s\ fac\ o figur\ frumoas\ [i s\ reu[im s\ ne batem de la egal la egal cu Suceava”, a anun]at antrenorul maramure[enilor, Costic\ Buceschi

Echipa local\ de handbal va fi din nou “pe sticl\” la sf=r[itul acestei s\pt\m=ni. Conform programului postat pe siteul digisport.ro, partida dintre Minaur Baia Mare [i Universitatea Suceava, cont=nd pentru etapa a XI-a din cadrul Ligii Na]ionale de handbal masculin, va fi transmis\ `n direct de canalul Digi Sport, duminic\, cu `ncepere de la orele 17.30.
De[i forma]ia sa nu a mai cunoscut gustul victoriei de patru etape, antrenorul Costic\ Buceschi sper\ totu[i ca Minaur s\ fac\ o “figur\ frumoas\” `n compania trupei lui Leonard Bibirig, anunt=nd totodat\ c\ va `ncerca, la antrenamentele dinaintea meciului, s\ aduca c=teva retu[uri la jocul de pe extreme [i de pe pivot, dou\ compartimente cu probleme de eficen]\ la maramure[eni.
“~n ultimele meciuri nu prea am reu[it s\ d\m goluri de pe extreme [i de pe pivot. Sper s\ rezolv\m aceast\ problem\ p=n\ la meciul cu Suceava. Juc\torii trebuie s\ aib\ `ncredere c\ pot juca de la egal la egal cu orice echip\: nu numai noi am avut parte de e[ecuri. {i echipa sucevean\ a pierdut `n etapa precedent\ acas\. Sper ca pentru meciul de duminic\ s\ avem o alt\ abordare pentru c\ este ultimul joc din anul acesta, ultimul joc acas\. Sper totodat\ ca baie]ii s\ fac\ o figur\ frumoas\ [i s\ reu[im s\ ne batem de la egal la egal cu Suceava“, a declarat Buceschi, citat de siteul emaramure[.ro.
Tehnicianul b\im\renilor a fost completat de golgheterul Adrian Popescu, care a declarat c\ handbali[tii de la Minaur sunt preg\ti]i s\ se aga]e de orice minge pentru a ob]ine un rezultat pozitiv cu Universitatea, o forma]ie care, de[i pare favorit\ `n confruntarea de duminic\, nu este de ne`nvins. “Atmosfera din vestiar este bun\, chiar dac\ avem patru e[ecuri la activ. Ne a[teapt\ un meci greu cu Suceava, dar sper\m s\ ne ag\]\m de adversari, iar dac\ avem [anse s\ `i batem, sunt sigur c\ o vom face. Suceava este o echipa foarte bine acoperit\ pe posturi, dar eu zic c\, daca ne vom replia [i vom fi mai aten]i `n atac, s\ nu risipim a[a mult mingile, cred c\ avem o [ans\. Oricum, ei sunt favori]i, dar noi trebuie s\ credem `n sansa noastr\. Cred c\ a[a putem s\ `i batem“, a declarat, Andrei Popescu, autor a 52 de goluri `n primele zece etape ale actualului sezon.
Gruparea maramure[ean\ nu va putea conta `n jocul de la finele acestei s\pt\m=ni pe serviciile lui Drago[ Bursuc, diagnosticat cu o `ntindere la mu[chii inghinali, dup\ ultima partid\ de campionat, `n timp Asoltanei, Steriu, Mazilu, Sas [i Vasile figureaz\ pe lista juc\torilor incer]i.
Partida dintre Minaur Baia Mare [i Universitatea Suceava se va disputa `n sala “Lasc\r Pan\” [i va fi condus\ de cuplul de arbitrii Gheorghe Bejenariu – Alin Carligeanu. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Atleții suceveni au urcat pe podium la semimaratonul “Constantina Diță”

Ciprian Costîn (CSŞ Rădăuți) a cucerit aurul la categoria U20 Patru atleți suceveni au urcat …