Friday , April 19 2024

Mihu Acoperișuri a câștigat pentru a doua oară la rând Cupa “Activ Tișăuți”

Echipa condusă de Mihu Diaconița a cucerit trofeul, după ce s-a impus în ambele meciuri ale triunghiularului final. Podiumul a fost completat de Foresta Fălticeni și Bucovina Vicov. Toți banii strânși de organizatorii turneului, aproximativ 4.000 de euro, au fost donați pentru tratamentul unui copil diagnosticat cu leucemie

Trofeul celei de-a VII-a ediții a Cupei “Activ Tișăuți” la minifotbal a ajuns în vitrina celor de la Mihu Acoperișuri.

Echipa condusă de Mihai Diaconiță a câștigat pentru a doua oară la rând competiția, după ce s-a impus în ambele meciuri disputate în triunghiularul final: 2-1 cu Bucovina Vicov și 1-0 cu Foresta Fălticeni.

Mihu Acoperișuri la mizat la turneul găzduit de Centrul de Agrement Sportiv Tișăuți pe următorul lot de jucători: Simon Halip – Andrei Duman, Mihu Diaconița, Mihai Guriță, Ionuț Duțică, Paul Bosancu, Ovidiu Bosancu și Victor Romașcan.

Foresta Fălticeni a câștigat medaliile de argint după ce a învins Bucovina Vicov la loviturile de departajare.

La festivitatea de premiere de la final au fost acordate și două premii speciale. Alin Schipor (Bucovina Vicov) a fost declarat cel mai tehnic jucător, în timp ce Silviu Iederan (Foresta Fălticeni) a fost desemnat cel mai bun portar al competiției.

4.000 de euro pentru Sebastian

Turneul din acest an s-a desfășurat în scopuri caritabile, banii stânși de organizatori, aproximativ 4.000 de euro fiind donați familiei lui Sebastian Agape, un copil din Fălticeni, care, la numai patru ani, a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastica – deficit imun acut.

Ediția din acest an a Cupei “Activ Tișăuți” la minifotbal a adunat la start 20 de echipe și a fost organizată de către Ciprian Chir, în parteneriat cu Centrul de Agrement Sportiv Tișăuți, B Caffe 1870 Ipotești, Expert Music Suceava, Awesome Photos Booth Suceava, Dinu Oniu și Asociația Județeană de Fotbal Suceava. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …