Friday , March 29 2024

Mihajlovici: Pentru mine Mutu a fost întotdeauna netransferabil

Tehnicianul echipei Fiorentina, Sinişa Mihajlovici, a declarat că pentru el atacantul român Adrian Mutu, suspendat până în luna octombrie pentru dopaj, a fost întotdeauna netransferabil, informează violanews.com.
“Pentru mine Mutu a fost întotdeauna de netransferat, am avut mereu senzaţia că pot să contez pe el şi modul în care s-a antrenat până acum este o garanţie. Ne aduce un plus de valoare, cu el pe teren este cu totul altceva”, a spus Mihajlovici.
Întrebat dacă alături de Mutu este de netransferat şi Juan Manuel Vargas, tehnicianul a răspuns: “Depinde de jucători. Dacă un jucător este motivat, el este de netransferat, dacă nu este motivat, poate fi vândut repede din punctul meu de vedere. Vreau doar oameni mândri să joace pentru Fiorentina. Dacă un jucător nu este motivat scăpăm de el”.
Preşedintele clubului AC Fiorentina, Andrea Della Valle, a declarat, miercuri, pentru Radio Blu, că atacantul român Adrian Mutu nu mai este de vânzare, după accidentarea muntenegreanului Stevan Jovetici.
Adrian Mutu a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină. Suspendarea lui Mutu va expira în luna octombrie.
Atacantul muntenegrean al echipei AC Fiorentina, Stevan Jovetici, a suferit o leziune a ligamentelor încrucişate anterioare şi a celor colaterale externe şi va absenta de pe teren între şase şi şapte luni.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …