Tuesday , April 16 2024

Mihai Stoica va fi eliberat condiţionat

meme

Mihai Stoica va fi eliberat condiţionat, a decis Tribunalul Ilfov. Este al cincilea condamnat din “Dosarul Transferurilor” care îşi recapătă libertatea.

Decizia, luată astăzi de Tribunalul Ilfov, nu mai poate fi contestată.

Fostul manager al Stelei a formulat o cerere de eliberare condiţionată încă de la finele anului trecut, însă procurorii DNA au făcut contestaţie.

DNA susţine, în contestaţia depusă la Tribunalul Ilfov, că prevederile legale ce reglementează posibilitatea deţinuţilor de a-şi scurta pedepsele scriind lasă loc abuzului. Tocmai din această cauză, afirmă procurorii, judecătorul care a admis, în primă instantă, eliberarea condiţionată, ar fi trebuit să dispună mai întâi ca cele patru cărţi să fie expertizate, pentru ca un specialist să stabilească dacă sunt lucrări ştiinţifice şi dacă într-adevăr au fost scrise de Mihai Stoica.

Judecătoria Sectorului 4 a admis cererea de eliberare condiţionată formulată de Mihai Stoica pe motiv că acesta s-a reeducat în perioada petrecută după gratii, iar pe viitor nu va mai încălca legea.

Destul de greu au cântărit şi cele patru cărţi scrise în penitenciar, dar şi munca în atelierul de tâmplărie al închisorii.

În luarea deciziei din 4 ianuarie au contat şi cele 12 recompense primite în perioada petrecută în penitenciar.

Fostul manager al echipei Steaua Bucureşti a fost condamnat, în martie 2014, la trei ani şi sase luni de închisoare în dosarul transferurilor de fotbalişti.

Vezi si

Cristiano Bergodi, dat afară de la Rapid. Ce variante de antrenor are echipa

Conducerea Rapidului a anunțat oficial în cursul zilei de marți despărțirea de antrenorul Cristiano Bergodi …