Thursday , March 28 2024

Mihai Stoica, SUSPENDAT patru luni pentru comportamentul de la derby-ul Dinamo – Steaua

mm stoica

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost suspendat patru luni şi a primit o penalitate sportivă de 16.000 de lei pentru comportamentul său de la meciul cu Dinamo, din etapa a IV-a a Ligii I

Managerul stelist Mihai Stoica a fost sancţionat de Comisia de Disciplină a LPF după gesturile provocatoare făcute la derby-ul cu Dinamo, câştigat, duminică, de “roş-albaştri”, scor 2-1, informează Mediafax. Totodată, clubul Steaua a primit o penalitate sportivă de 10.000 de lei.

Gruparea Dinamo Bucureşti a primit o penalitate sportivă de 50.000 de lei, iar antrenorul secund Daniel Timofte a primit avertisment.

Managerul FC Steaua, Mihai Stoica, a dat cu şutul la un steag al formaţiei Dinamo înaintea începerii meciului direct. De asemenea, oficialul stelist a avut o altercaţie cu membri ai conducerii FC Dinamo la vestiare, după întâlnire.

Înaintea începerii partidei au avut loc incidente între grupurile de suporteri rivale pe Arena Naţională, fanii dinamovişti din Peluza Sud au forţat cordonul de stewarzi ai firmei de securitate şi s-au îndreptat spre sectorul destinat suporterilor stelişti încercând să intre în conflict cu aceştia. Jandarmii au intervenit între cele două grupuri de suporteri pentru a-i separa şi pentru a aplana conflictul.

După producerea incidentului, suporterii au continuat să arunce cu scaune şi beţe de steaguri iar observatorul oficial şi reprezentantul Prefectului Municipiului Bucureşti au solicitat evacuarea de către jandarmi a spectatorilor din sectorul 108, Peluza Sud.

În timpul meciului Dinamo – Steaua (scor 1-2) de duminică, suporterii ambelor echipe au aprins mai multe torţe şi au aruncat cu petarde, unele dintre acestea ajungând şi pe teren.

La finalul partidei, managerul Mihai Stoica i-a provocat pe oficialii clubului Dinamo prezenţi în zona vestiarelor cărora le-a arătat şase degete reprezentând numărul victoriilor consecutive ale formaţiei Steaua în faţa grupării rivale. În urma acestui gest, oficialii şi jucătorii dinamovişti au reacţionat preferând injurii şi încercând să ajungă la Mihai Stoica. După câteva minute, stewarzii prezenţi au reuşit să stingă incidentul.

Comisia de Disciplină l-a sancţionat şi pe antrenorul formaţiei Corona Braşov, Nicolae Manea, suspendat o etapă după ce a fost trimis în tribună.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …