Thursday , March 28 2024

Mihai Stoica: Mă sperie distanţa faţă de Timişoara, de cinci puncte, şi cea faţă de Oţelul

foto: antena3.ro

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, luni seară, după victoria din meciul cu Universitatea Cluj, scor 3-0, că îl sperie distanţa la care gruparea din Bulevardul Ghencea se află în clasament în spatele formaţiilor Oţelul Galaţi (10 puncte) şi FC Timişoara (5 puncte).

“Din păcate în campionat ne clasăm sub aşteptări, chiar şi cu victoria reconfortantă de astăzi, însă cred că din ce am văzut eu în ultimele meciuri cred că jucăm din ce în ce mai bine, iar acest lucru este îmbucurător. În pauza competiţională va trebui să completăm lotul, dar n-ar trebui să fie schimbări substanţiale, iar dacă vom face şi o pregătire foarte bună, atunci chiar am încredere că putem realiza multe în partea a doua. Ceea ce mă linişteşte este că suntem la o distanţă bună faţă de echipele importante, Dinamo şi Rapid, dar mă sperie distanţa faţă de Timişoara, de cinci puncte şi cea faţă de Oţelul, 10 puncte. Distanţa faţă de lider va fi foarte greu de recuperat”, a spus Stoica.

Mihai Stoica a precizat că Steaua este outsider în meciul de săptămâna viitoare cu Napoli, din grupa K a Ligii Europa. “Noi suntem outsideri în partida cu Napoli, pentru că întâlnim o echipă în mare formă şi cu jucători de mare valoare. Totuşi, Steaua a reuşit tot timpul evoluţii bune în Europa şi avem încredere în şansele noastre. Suntem şi într-o situaţie destul de delicată, pentru că astăzi ni s-a accidentat căpitanul (n.r. – Cristian Tănase) şi a devenit incert pentru partida de la Napoli. Cu siguranţă Marius Lăcătuş va avea probleme în alcătuirea echipei, însă noi românii ştim să strângem rândurile atunci când este greu”, a adăugat oficialul stelist.

Stoica a mai spus că planurile Stelei pentru perioada de iarnă sunt de completare a lotului. “Însă asta nu înseamnă că un jucător nu va pleca dacă va primi o ofertă bună atât pentru el cât şi pentru club”, a adăugat el.

Formaţia Steaua Bucureşti a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Universitatea Cluj, în ultimul meci al anului 2010 şi al etapei a XVIII-a a Ligii I, prima a returului actualului sezon competiţional.

Steaua a încheiat anul pe locul 7 al clasamentului Ligii I, cu 29 de puncte, în timp ce liderul Oţelul Galaţi are 39 de puncte, iar FC Timişoara (locul 2) are 34 de puncte.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …