Thursday , August 18 2022

Mihai Stoica, dus cu scandal la politie in Macedonia

mm stoica

Mihai Stoica a ajuns in aceasta dimineata la o sectie de politie din Macedonia, dupa ce i-a agresat pe reporterii trustului Pro.

Managerul “ros-albastrilor” a fost nevoit sa dea declaratii in fata politistilor in jurul orei 02:20, ca urmare a unei plangeri facute de reportera Alexandra Tanasescu, anunta Prosport.

Mai mult, Alexandra a primit ingrijiri medicale la spital si i-a fost eliberat certificatul medico-legal. In urma agresiunii la care a fost supusa de oamenii de ordine de la stadion, mana reporterei trustului Pro fiind bandajata de catre medici.

Stoica si-a recunoscut faptele, insa nu inainte de a face scandal in fata hotelului. In momentul in care politia l-a invitat la sectie, managerul Stelei a inceput sa tipe ca este cetatean european, iar organele legii sa se prezinte cu mandat!

In cele din urma, oficialul campioanei Romaniei a cedat si a mers la sectia de politie, acolo unde a sustinut ca bodyguarzii care au agresat-o pe Alexandra Tanasescu nu au treaba cu el sau cu Steaua.

Marti dimineata, de la ora 9, Alexandra se va prezenta din nou in fata politistilor, urmand a prezenta inregistrarile video ca proba!

O reportera si un cameraman ai trustului Pro au fost agresati de bodyguarzii lui Mihai Stoica, la antrenamentul oficial sustinut de Steaua inaintea meciului din Liga Campionilor cu Vardar Skopje.

Meciul dintre Vardar si Steaua, din mansa secunda a turului doi preliminat al Ligii Campionilor, va avea loc marti, de la ora 21:45.

Partida pleaca de la scorul de 3-0 pentru Steaua, inregistrat in tur.

Vezi si

Simona Halep s-a retras de la Cincinnati, înaintea meciului din al doilea tur

Simona Halep s-a retras, miercuri seara, cu puțin timp înainte de disputarea meciului cu Veronika …