Saturday , June 15 2024

Mihai Stoica a revenit la Steaua ca manager general

foto: gsp.ro

Finanţatorul Gigi Becali a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că Mihai Stoica este noul manager general al FC Steaua. “Mihai Stoica este noul manager general al Stelei. Contractul este confidenţial, nu pot să vorbesc despre el. El va pleca cu echipa la Târgu Mureş”, a declarat Becali pentru MEDIAFAX.

Steaua joacă, sâmbătă, cu FCM Târgu Mureş, în etapa a XVI-a a Ligii I.

Mihai Stoica (45 de ani) a mai fost angajatul clubului Steaua, el ocupând postul de director executiv în perioada iunie 2002 – august 2004, iar din august 2004 a fost manager general al grupării “roş-albastre”. În mai 2007, în urma unor neînţelegeri cu Gigi Becali, Stoica părăseşte pe Steaua şi semnează cu Unirea Urziceni, club la care rămâne trei sezoane, şi alături de care câştigă titlul de campion al României în sezonul 2008/2009.

Ca angajat al Stelei, Mihai Stoica obţine două titluri de campion al României (2004/2005 şi 2005/2006), precum şi Supercupa României (2006). De asemenea, cu el în conducere, Steaua ajunge până în semifinalele Cupei UEFA, ediţia 2005/2006.

În perioada februarie 1992 – iunie 2002, Stoica a ocupat pe rând funcţiile de preşedinte al secţiei de fotbal, vicepreşedinte şi director general al clubului Oţelul Galaţi.

În acest sezon, Mihai Stoica a ajuns la un acord cu finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, pentru ocuparea postului de manager general, club pe care l-a părăsit însă după numai câteva zile din cauza conflictului dintre Porumboiu şi antrenorul Juan Ramon Lopez Caro.

Vezi si

FC Şoimii Gura Humorului este în fața primei manșe a barajului pentru promovarea în Liga a III-a

Echipa pregătită de Mihai Obreja înfruntă duminică, de la ora 18.00, pe stadionul Tineretului, campioana …

error: