Friday , March 29 2024

Mihaela Buzărnescu, victorie de senzatie cu Bertens, plus limbaj suburban: “Morții mă-tii de arbitră, tot game-ul mi l-ai furat!”

Mihaela Buzărnescu (30 de ani, 28 WTA) a reușit o revenire miraculoasă în meciul de azi cu Kiki Bertens și s-a calificat în optimile turneului de la Eastbourne. Jucătoarea noastră s-a impus în trei seturi, scor 3-6, 7-6, 6-3, după două ore și 42 de minute., dupa ce olandeza a avut set si 5-2.

buzarnescu

Nervii jucătoarei noastre au fost întinși la maximum pe toată durata partidei. Mihaela a recurs la un limbaj vulgar în unele momente din meci, ținta unora dintre injurii fiind chiar arbitra meciului, scrie gsp.ro.

“Morții mă-tii!”, “Mănânc mingile astea”, “Înjur de nu mai pot”, “Te urăsc, arbitro!”, “Mi-ai furat tot ghemul, morții mă-tii de arbitră, ce-mi face, tot ghemul mi l-ai furat”, “Dracu să te ia de proastă” au fost câteva dintre înjurăturile scăpate de Mihaela Buzărnescu, acestea fiind ațintite spre arbitră, dar și spre propria persoană.

Reacțiile Mihaelei Buzărnescu au fost captate de microfoanele ambientale, iar jucătoarea noastră ar putea fi amendată drastic de WTA.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …