Sunday , January 29 2023

Messi: Dacă nu câştig eu Balonul de Aur, sper să-l primească Xavi sau Iniesta

Internaţionalul argentinian Lionel Messi a declarat despre Xavi şi Iniesta, coechipierii săi de la FC Barcelona, că ar merita Balonul de Aur 2010.

“Sigur că ultima Cupă Mondială va cântări greu în decizia finală de acordare a trofeului. Din acest punct de vedere, Xavi şi Iniesta sunt avantajaţi faţă de mine. Dar dacă nu voi câştiga eu trofeul, sper să o facă unul dintre cei doi. Merită!”, a declarat Messi.

Întrebat pe cine consideră cel mai bun antrenor al al anului, Messi a rămas fidel echipei sale de club: “Guardiola. Nu doar pentru că este un antrenor care câştigă, ci şi pentru filozofia sa de joc. Sosirea sa în funcţia de antrenor a echipei FC Barcelona a însemnat debutul unei perioade fantastice. Evident, nu îl uit pe Jose Mourinho. După «tripla» pe care a reuşit-o la Inter, a început să dea o nouă imagine clubului Real Madrid. Dar, cum spuneam, Cupa Mondială va avea o importanţă decisivă în acordarea premiilor de la finalul anului. De aceea, cred că şi Vicente del Bosque sau Joachim Löw pot pretinde titlul de cel mai bun antrenor”.

Balonul de Aur va fi acordat la 10 ianuarie 2011.

Vezi si

Aryna Sabalenka a câștigat trofeul Australian Open. Este primul Grand Slam al jucătoarei din Belarus

Elena Rîbakina (23 ani – Kazahstan) și Aryna Sabalenka (24 ani- Belarus) s-au întâlnit sâmbătă …