Sunday , April 11 2021

Mesajul suporterilor pentru Hagi: Te vom iubi în continuare, nu te vom uita

Site-ul suporterilor echipei Galatasaray, webaslan.com, a publicat, vineri, un mesaj adresat tehnicianului Gheorghe Hagi, în care se menţionează că fanii nu îl vor uita pe român, indiferent unde va fi acesta, şi îl vor iubi în continuare.

“Nu te vom uita, Hagi… Pentru noi eşti o mare iubire! Eşti aerul, sufletul, mândria noastră… Tu eşti posterul aflat în locul cel mai important din camera noastră, Hagi… Dragostea noastră pentru tine, admiraţia noastră nu se vor sfârşi nici cu o mie de despărţiri cu capul plecat, dar cu una! Dar noi îl vrem pe Hagi, cel care purta echipamentul galben-roşu şi poate pe el îl iubim… (…) Mare Hagi, eşti o victimă a insistenţelor de a rezista ale unei conduceri destrămate, care are dificultăţi în a se menţine! Şi tu eşti un rezultat al politicii de «consumare a legendelor», eşti o victimă! Noi nu vrem şi nu rezistăm să te vedem stând singur pe bancă, consumându-te în tăcere. Noi, cei care avem posterul tău în cameră, nu suportăm să te vedem într-o astfel de situaţie… Am crescut cu tine, am trăit momente de neuitat cu tine. Nu te vom uita. Şi dacă pleci, şi dacă rămâi, şi dacă eşti departe, noi te vom iubi în continuare”, se arată pe site-ul webaslan.com, care a reluat în mare parte conţinutul unui alt mesaj adresat lui Hagi, în data de 19 martie, în care suporterii îi cereau lui Hagi să plece şi astfel să “dea o palmă” conducerii clubului.

Clubul Galatasaray Istanbul a anunţat, pe site-ul oficial, că începând de vineri a încetat colaborarea cu tehnicianul Gheorghe Hagi, de comun acord cu antrenorul român.

Gheorghe Hagi a fost numit antrenor la Galatasaray la 21 octombrie 2010. Primul meci al lui Hagi pe banca tehnică a Galatei, în cel de-al doilea mandat al său la echipa turcă, a fost în deplasare, cu Fenerbahce, partidă încheiată la egalitate, scor 0-0, la 24 octombrie. Ultimul meci a fost în faţa aceleiaşi formaţii, scor 1-2, pe Turk Telekom Arena, la 19 martie.

Vezi si

Foresta a urcat pe primul loc al Seriei I din Liga a III-a, după ce a câștigat cu 2-0 meciul cu Bradu Borca

Foresta Suceava a urcat pe primul loc în clasamentul Seriei I a Ligii a III-a, …