Thursday , April 18 2024

Mesajul [ocant al lui Mircea Sandu pentru [efii din fotbal

Mircea Sandu, preşedintele FRF, i-a anunţat pe oamenii din fotbalul românesc că Direcţia Naţională Anticorupţie are în lucru un dosar-bombă care vizează mafia pariurilor.

“Aveţi grijă ce faceţi! Jucători, preşedinţi, samsari de la toate eşaloanele se află în vizorul DNA şi al Poliţiei. Se strâng dovezi, vor dispărea mulţi!”, este avertismentul pe care Mircea Sandu l-a transmis conducătorilor din fotbal la întrunirea cu şefii cluburilor din Liga a II-a.

Mircea Sandu i-a îndemnat pe participanţi să sesizeze meciurile suspecte, “chiar şi în lipsa dovezilor”, scrie gsp.ro, care citează surse apropiate anchetei care spun că cercetările durează de peste un an de zile, iar procurorii ar fi cules deja numeroase mărturii şi indicii care ar putea dinamita primele două ligi: “Cât de curând vor începe şi audieri spectaculoase!”.

“Acest lucru ne va ajuta foarte mult în propriile noastre investigaţii”, i-a încurajat şi generalul Ioan Hurdubaie, şeful Comisiei împotriva Trucării Meciurilor. În acest sens, cluburile din Liga a II-a vor avea obligaţia să filmeze toate meciurile, pentru ca imaginile să fie folosite drept eventuale probe. În plus, din vară, toate contractele, de la preşedinte pînă la ultimul angajat, vor trebui să conţină o anexă prin care fiecare se obligă să nu joace la pariuri, sub sancţiunea excluderii din club.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …