Thursday , April 25 2024

Mesajul lui Mircea Sandu pentru fanii Rapidului

Mircea-Sandu

Mircea Sandu a declarat ca nu isi va da demisia din fruntea federatiei pentru ca nu el este vinovat de situatia in care a ajuns clubul Rapid, oficialul raspunzand astfel fanilor giulesteni care au intrat in greva foamei, cerand demisia conducatorilor FRF si LPF.

“Nu imi dau demisia pentru ca nu eu am bagat Rapidul in faliment. Eu am o relatie normala cu fanii rapidisi. Nu Sandu Mircea a dus clubul Rapid in insolventa si aproape de faliment. Si eu cred ca va intra in faliment, pentru ca citind in presa ca sunt 30 de milioane datorii nu cred ca are cineva posibilitatea… Nu stiu cu planul de reorganizare ce se va intampla. Eu am militat pentru respectarea statutelor si regulamentelor. Nu am fost de acord cu 18 echipe si in consecinta nu am fost de acord nici cu barajul. Mi se poate aduce orice vina, dar nu ca Rapidul este in insolventa sau ca s-a jucat barajul. Daca ramaneau 17 echipe asa cum eu am votat, nu mai aveam probleme. Imi pare rau pentru suporterii Rapidului, trebuie sa caute vinovatii in alta parte, la clubul Rapid, nu la FRF. E o problema care ii apartine lui Copos si celor care se vor ocupa in continuare de club”, a spus Sandu la Digi Sport.

Peste 30 de suporteri ai echipei Rapid au intrat, miercuri, la ora 18:00, in greva foamei la Stadionul Giulesti-Valentin Stanescu si spun ca nu vor inceta acest protest decat atunci cand vor demisiona conducerile FRF si LPF, vinovate in opinia lor de retrogradarea formatiei favorite.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …