Saturday , April 20 2024

Mesajele lui Federer și Djokovic după ce Nadal a câștigat Grand Slam 21

Novak Djokovic, expulzat înainte de Australian Open, deține cele mai multe titluri de Slam la AO – 9. La finalul partidei dintre Rafael Nadal și Daniil Medvedev, liderul mondial a avut o reacție pe Instagram. Nadal a primit felicitări și de la Roger Federer, marele său prieten și rival.

Nole îl felicită pe Nadal pentru incredibila victorie de la Australian Open, succes care i-a adus cel de-al 21-lea titlu de Grand Slam. Sârbul laudă spiritul fantastic de luptă al lui Rafa și are cuvinte frumoase și la adresa lui Daniil Medvedev (rusul a ratat odată cu acest titlu și șansa de a deveni numărul 1 mondial): “Felicitări, Rafael Nadal, pentru câștigarea celui de-al 21-lea Grand Slam, este o realizare uimitoare. Întotdeauna un spirit de luptă impresionant. Medvedev a dat totul și a jucat cu pasiunea și determinarea cu care ne-a obișnuit deja”.

Cunoscut pentru fair-play-ul incredibil avut de-a lungul carierei, Roger Federer nu a dezamăgit nici de această dată. Marele campion elvețian a postat pe contul personal de Instagram un mesaj elegant după finala incredibilă de la Australian Open, din care se vede respectul și amiciția de ani de zile dintre Federer și Nadal:

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …