Wednesday , April 24 2024

Mesaj de la Mutu pentru colegii de la nationala

mutu

Adrian Mutu a revenit în centrul atenţiei în ultimele zile. Nu prin calităţile fotbalistice – acesta fiind complet ieşit din formă -, ci prin decizia controversată de a-l taxa pe Victor Piţurcă pentru strategia falimentară din partida cu Grecia. Chiricheş şi Nicuale au taxat ieşirea fostului lor coleg de la naţională.

Iată că Adrian Mutu îşi reafirmă încrederea şi susţinerea pentru naţionala României în partida din această seară împotriva Greciei.

“Oricând şi oricum indiferent de situaţie voi fi alături de echipa Naţională a României!! Hai Româniaaaaaaaaaaaaaaa!!! Doamne ajută!!!” a fost mesajul postat de Adrian Mutu pe Facebook.

Adrian Mutu a anunţat că se retrage de la naţională atât timp cât Victor Piţurcă este selecţionerul României.  Adrian Mutu, Ajaccio, a şocat duminică, după ce a postat pe Facebook o poză cu faţa lui Mr. Bean ataşată de corpul lui Victor Piţurcă. La 24 de ore de la acel moment, atacantul lui Ajaccio spune că nu va mai fi convocat de selecţioner, decizia acestuia fiind luată de mult timp: “Degeaba am sperat eu şi ceilalţi suporteri că voi fi convocat. Decizia a fost luată de mult timp şi nu are legătură cu forma sportivă, nu vrea să recunoască.

piturca-mr beanPorţile naţionalei sunt închise cu Victor Piţurcă antrenor, asta e clar. Nu mă retrag de la echipa naţională, vreau să mai joc, dar momentan sunt retras. Cu Piţurcă sunt retras de la naţională. Suporterii au fost mereu lângă mine, le mulţumesc pentru asta”, a spus Mutu la Dolcesport.

Atacantul român regretă faptul că nu poate fi prezent la Cupa Mondială din Brazilia: “Îmi pare rău, normal, că nu sunt la acest baraj. Dacă domnul Piţurcă se aştepta ca eu să stau şi să mă uit cum echipa naţională pierde barajul de a merge la Rio şi să nu am nicio reacţie, se înşală. Eu aveam şi speranţe să fiu în formă pentru la vară, e un Campionat Mondial la care orice jucător ar vrea să joace. Nu aveam niciun dubiu că suporterii nu vor fi alături de mine, tot timpul au fost lângă mine”.

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …