Friday , April 26 2024

Meme Stoica ar putea fi ELIBERAT într-o lună. Decizie fără precedent a NOUĂ judecători

mm stoica

Mihai Stoica, fostul manager al Stelei, ar putea ieşi din închisoare după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis ca în cazul unui condamnat să se ţină cont de pedeapsa cea mai mică din ambele codul penal cel vechi şi cel nou. Cel puţin în cazul lui Meme Stoica, unele faptele, potrivit noului cod, erau deja prescrise.

Nouă magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au decis luni ca în cazul unei persoane care trebuie să fie condamnată trebuie să se ţină cont neapărat de legea penală mai favorabilă.

În mod particular, în cazul lui Mihai Stoica magistraţii spun că acesta ar fi putut scăpa de închisoare dacă s-ar fi aplicat o pedeapsă după noul cod penal.

Mai exact, Mihai Stoica ar fi beneficiat de prescripţia faptelor sale, chiar dacă în vechiul cod penal pedeapsa pentru faptele sale era mai mică decât în noua lege.

Astfel, potrivit România TV, Mihai Stoica ar putea ieşi într-o lună din închisoare, deoarece pe 16 mai fostul manager al Stelei are un termen în cotestaţia în anulare pe care a depus-o.

 

 

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …