Friday , March 29 2024

Medicii au suspendat procedurile de scoatere din coma a lui Michael Schumacher

schumacher

Saptamanalul Focus sustine ca medicii de la spitalul din Grenoble au suspendat procedurile de scoatere din starea de coma artificiala in care se afla septuplul campion mondial al Formulei 1.

Jurnaliştii din Germania vin cu un anunt inspaimantator despre starea lui Michael Schumacher. Saptamanalul Focus sustine ca medicii de la spitalul din Grenoble au suspendat procedurile de scoatere din starea de coma artificiala in care se afla septuplul campion mondial al Formulei 1.

Potrivit sursei citate de ziare.com, au aparut complicatii care ar necesita mentinerea fostului pilot neamt in coma. Familia lui Schumacher si echipa de medici de la Grenoble nu au reactionat la aceasta veste.

In ultima informare despre starea lui “Schumi”, reprezentanta acestuia anunta ca procesul de trezire din coma continua si isi exprima increderea in doctorii francezi.Michael Schumacher a suferit un grav accident la schi, in data de 29 decembrie 2013. Germanul a cazut pe partie si s-a lovit cu capul de o stanca.

În condiţiile în care informaţiile despre starea de sănătate a lui MICHAEL SCHUMACHER sunt rare, Felipe Massa a povestit în premieră vizita sa la căpătâiul pilotului german, ce a avut loc pe 11 februarie. Septuplul campion mondial de Formula 1 a suferit un grav accident de schi pe 29 decembrie, în staţiunea Meribel din Alpii francezi.

Massa, acum la echipa Williams, a împărtăşit impresiile sale din timpul vizitei. “Încerc mereu să fiu optimist. L-am văzut, i-am vorbit, i-am spus totul despre ce am făcut la Jerez (la testele oficiale – n. red.), despre noua mea echipă”, a povestit brazilianul Felipe Massa, fost coleg cu Michael Schumacher, la Ferrari.

“E un om foarte puternic, un om foarte mare şi chiar sper că se va putea trezi şi se va bucura din nou de viaţă. (…) Arată normal şi a mişcat de câteva ori din buze”, a adăugat el.

 

 

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …