Thursday , April 25 2024

Meciul Ucraina-Franţa, reluat la o oră după ce a fost suspendat

Meciul Ucraina – Franţa, suspendat în minutul 5, din cauza unei violentei furtuni de la Doneţk, s-a reluat după aproape o oră de întrerupere. Meciul, început la ora 19.00, s-a reluat la ora 20.00, din minutul 5.

În minutul 5 al meciului, arbitrul olandez Bjorn Kuipers a decis să suspende meciul şi a trimis jucătorii celor două echipe la vestiare.

O furtună violentă s-a abătut asupra oraşului Doneţk, unde se află Donbass Arena.

Conform UEFA, meciul Ucraina – Franţa nu se va relua mai devreme de ora 20.00.

Olandezul Bjorn Kuipers a rămas pe culoarul de la vestiare pentru a vedea evoluţia situaţiei, alături de oficiali UEFA, între care şi Giorgio Marchetti.

Furtuna a început cu puţin timp înainte de intrarea celor două echipe pe teren. În timpul imnurilor, La Marseillaise a fost întreruptă câteva momente din cauza unui fulger. După suspendarea provizorie a meciului, Donbass Arena s-a golit rapid de spectatori, doar câţiva rămânând în ploaie.

În timpul acestei pauze forţate, jucătorii aşteptau răbdători pe culoarele Donbass Arena. Mijlocaşul francez Franck Ribéry discuta cu coechipierul său de la Bayern Munchen, Anatoli Timoşciuk, iar selecţiionerul Ucrainei, Oleg Blohin, discuta cu oficialii UEFA.

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …