Friday , March 29 2024

Meciul CSU Suceava – Dinamo, amânat la solicitarea campioanei

Formația bucureșteană joacă diseară la Lisabona, în grupele Europa EHF League.  „Nu putem noi să emitem mari pretenții în fața lui Dinamo, dar am fi dorit să putem disputa un meci oficial la sfârșitul acestei săptămânii pentru că ne pierdem ritmul de joc”, a precizat antrenorul Adrian Chiruț

Meciul dintre CSU Suceava și Dinamo, contând pentru etapa a XVIII-a a Ligii Naționale la handbal masculin, a fost amânat la cererea grupării bucureștene, care trebuie să evolueze diseară, pe terenul celor de Sporting Lisabona, într-o restanță din grupele Europa EHF League.

„Deocamdată nu știm pentru când va fi reprogramată partida cu Dinamo, însă probabil că la următorul turneu din Liga Națională vom fi nevoiți să jucăm un meci în plus. Nu avem ce face, trebuie să ne conformăm. Nu putem noi să emitem mari pretenții de la un duel cu Dinamo, formație care domină de ani buni handbalul masculin românesc, dar am fi dorit să putem disputa un meci oficial la sfârșitul acestei săptămânii, pentru că a trecut deja mult timp de la precedentul turneu, iar băieții s-au săturat de monotonia antrenamentelor zilnice. Ne lipsește ritmul de joc”, a precizat antrenorul Adi Chiruț.

Programul etapei a XVIII-a:

CSM Reșița – HC Dobrogrea Sud

CSM Focșani – CSM București

CSM Vaslui – Steaua București

Potaissa Turda – CSM Făgăraș

CSM Bacău – Minaur Baia Mare

CSU Suceava – Dinamo București

HC Buzău – Politehnica Timișoara 10-0

CSM Botoșani va sta în această rundă.

Politehnica Timișoara are patru jucători testați pozitiv

Echipa masculină de handbal SCM Politehnica Timișoara a anunțat că are patru jucători pozitivi la COVID-19 în ultimele zece zile și un suspect joi, astfel că nu se va prezenta la meciul din etapa a XVIII-a a Ligii Naționale.
”Având în vedere numărul cazurilor de COVID-19, echipa noastră nu a primit aviz pozitiv din partea DSP Timiș pentru a participa la turneul contând pentru etapa 18, fiind nevoiți să întrerupă și efectuarea antrenamentelor colective până la data de 8 martie, perioadă în care ședințele de pregătire se vor efectua în mediul online. După această dată, în funcție de evoluția cazurilor, echipa va efectua din nou testul COVID-19 pentru a determina dacă se pot reîncepe antrenamentele colective în sală”, se arată în comunicat.
Poli Timișoara urma să joace sâmbătă cu ACS HC Buzău 2012, în Sala Rapid din București.

Următorul turneul al Ligii Naționale la handbal masculin este programat în perioada 6-8 aprilie. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …