Tuesday , May 11 2021

Meci spectaculos si intens. Simona Halep o învinge pe Irina Begu în turul doi la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat, miercuri, în turul trei de la Roland Garros. Ocupanta locului 2 în clasamentul WTA a învins-o în turul doi pe Irina Begu, pentru a 8-a oară din tot atâtea dispute directe.

6-3, 6-4 a fost scorul întâlnirii de la Paris, care a durat o oră și 23 de minute. A fost un meci de inalta calitate sportiva, cu faze spectaculoase si multa intensitate, in care Irina Begu a aratat cat de buna jucatoare este atunci cand o conduce ambitia.

În runda următoare, Simona va da piept cu Amanda Anisimova, în fața căreia a pierdut anul trecut în sferturi la Openul Franței.

Simona a început ca din tun meciul cu Irina și s-a desprins aproape imediat la 3-0. Begu n-a cedat și a reușit să echilibreze disputa, dar primul set a fost adjudecat de Halep după numai 36 de minute.

Actul secund a fost mai echilibrat, iar cele două tenismene au mers umăr la umăr până la 4-4, moment în care Simona a reușit breakul, iar apoi a închis meciul la serviciu.

După calificarea în turul trei, Simona și-a asigurat un cec în valoare de 126.000 de euro și 130 de puncte în clasamentul WTA. De partea cealaltă, Irina va fi recompensată cu 84.000 de euro și 70 de puncte în ierarhia întocmită de Asociația de Tenis Feminin.

 

 

Vezi si

CSU din Suceava a scăpat matematic de retrogradarea directă

Handbaliștii suceveni și-au asigurat locul 12, ce duce la barajul de menținere în Liga Națională …