Friday , April 26 2024

Meci de palmares pentru CSM Bucovina

N retrogradat\ matematic de pe prima scen\ a rugbyului rom=nesc dup\ o prezen]a de 11 ani, echipa sucevean\ prime[te ast\zi, cu `ncepere de la orele 16.00, pe terenul Unirea, vizita grup\rii RC B=rlad, `ntr-un meci cont=nd pentru etapa a VIII-a din cadrul turneului play-out n “de[i nu ne a[teapt\ un meci u[or, trebuie s\ ob]inem neap\rat o victorie pentru a justifica oarecum [i finan]area pe care am primit-o din partea autorit\]ilor locale” a spus antrenorul Constantin Vlad

Agonia echipei locale de rugby CSM Bucovina de apropie de final. Retrogradat\ matematic de pe prima scen\ dup\ o prezen]\ de 11 ani consecutivi, echipa sucevean\ evolueaz\ ast\zi, cu `ncepere de la orele 16.00, pe terenul “Unirea”, `n compania grup\rii RC B=rlad, `ntr-un meci cont=nd pentru etapa a VIII-a din cadrul turneului play-out.
Chiar dac\ se afl\ pe ultimul loc `n clasament, cu o singur\ victorie `n 16 meciuri, CSM Bucovina sper\ s\ ob]in\ cel de-al doilea succes stagional `n jocul contra b=rladenilor, mai ales c\ partida de ast\zi va reprezenta [i penultima apari]ie a forma]iei sucevene `n fa]a proprilor suporteri `n 2010. “De[i nu ne a[teapt\ un meci usor, trebuie s\ ob]inem neap\rat o victorie pentru a justifica oarecum [i finan]area pe care am primit-o din partea autorit\]ilor locale. Cred c\ juc\torii no[trii se vor mobiliza [i vor ie[i victorio[i de pe teren la finalul partidei. Am avut un sezon greu, `n care s-a produs un schimb de genera]ii [i trebuie s\ le demonstr\m suporterilor no[trii c\ avem resurse s\ dep\[im acest moment mai greu”, a spus antrenorul Constantin Vlad.
Preten]iile de victorie ale gazdelor sunt alimentate [i de antrenorul b=rl\denilor Ioan Harnagea, care spune c\ Bucovina `[i dore[te s\ se revan[eze dup\ e[ecul cu 13-39 suferit `n meciul tur. “Întâlnim o echip\ bun\, cu un puternic pachet pe înaintare [i care în mod sigur va fi foarte dornic\ s\-[i ia revan[a. Sper\m ca b\ie]ii no[tri vor fi mai motiva]i [i se vor concentra mai bine, astfel încât s\ ne adjudec\m victoria”, a declarat Harnagea pentru presa vasluian\.
~n celelalte dou\ meciuri ale zilei, CSM Bucure[ti va evolua acas\ `n compania celor de la Universitatea Cluj, `n timp ce Politehnica Ia[i va primi vizita grup\rii {tiin]a Petro[ani. (D\nu] CHIDOVE})

Echipa    M    V    E    I    Gol    Pct.
1.     CSM Bucure[ti    14    9    0    5    443-294    42
2.    Universitatea Cluj    17    7    0    10    357-486    35
3.    Politehnica Ia[i    16    6    1    9    236-417    30
4.    {tiin]a Petro[ani    17    5    0    12    228-549    23
5.    RC B=rlad    16    4    0    12    266-563    19
6.    Bucovina Suceava    16    1    1    14    216-761    7

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …