Thursday , March 28 2024

Meci de infarct. Simona Halep, invinsa de Maria Sharapova la Turneul Campioanelor

sharapova

Simona Halep a fost invinsa de Maria Sharapova, scor 4-6, 4-6, intr-un meci din Grupa Rosie a Turneului Campioanelor, din Singapore.

Toate cartile pareau a fi facute pentru ca Simona sa obtina prima victorie din cariera in fata Mariei Sharapova, insa sportivei noastre nu i-a iesit nici de aceasta data.

Desi a avut in fata o sportiva lipsita de ritmul competitional, dupa ce in ultimele trei luni si jumatate a incheiat un singur meci, Simona a intrat extrem de emotionata pe teren.

Sportiva noastra a stat mult prea in spatele terenului si a fost condusa cu 2-0 inca de la inceput, dar a gasit puterea sa revina si sa egaleze la doi.

Rusoaica a fost extrem de agresiva si si-a asumat numeroase riscuri, motiv pentru care a reusit mai multe puncte castigatoare.

Printr-o defensiva foarte buna, Simona a reusit sa echilibreze jocul si sa duca primul set pana la 5-4, insa a fost coplesita de emotii intr-un moment cheie.

Rusoaica a reusit break in ultimul game din primul set, pe care l-a castigat astfel 6-4.

Pierderea primului set a doborat-o pe Simona, care a avut un inceput de cosmar, permitandu-i rusoaicei sa se distanteze la 5-1.

Asa cum ne-a obisnuit insa in acest an, Simona a luptat superb, nu a cedat nicio clipa si ne-a facut din nou sa speram, revenind la 4-5.

In ultimul game al meciului, rusoaica a facut inca un break si a castigat confruntarea.

Dupa acest rezultat, Simona trebuie sa o invinga pe Agnieszka Radwanska pentru a se califica in semifinalele Turneului Campioanelor.

Partida dintre Simona Halep si Agnieszka Radwanska se va disputa joi, la o ora ce nu a fost inca stabilita.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …