Thursday , April 18 2024

McEnroe dezvaluie un scandal monstru intre Federer si Wawrinka

federer-wawrinka

Fostul mare tenismen John McEnroe a dezvaluit ca intre cei doi principali componenti ai echipei, Roger Federer si Stan Wawrinka, a existat un conflict in vestiar dupa intalnirea dramatica din semifinalele Turneului Campionilor de la Londra.

“Ceva s-a intamplat in vestiar intre Federer si Wawrinka si a durat destul de mult”, a declarat legenda tenisului american pentru cei de la ESPN, care au avansat ipoteza ca “Mc Enroe s-a referit la o cearta in care au curs o multime de reprosuri din partea lui Federer”.

Scandalul dintre cei doi se pare ca ar fi pornit din cauza ca in timpul setului trei intre Wawrinka si sotia lui Federer, Mirka Wawrinek, ar fi izbucnit un mic conflict verbal deoarece aceasta ar fi comentat ceva in timp ce vroia sa serveasca.

Arbitrul intalnirii, francezul Cedrid Mourier, a intervenit pentru a-l calma pe Wawrinka, pregatit sa reactioneze, si i-a cerut insistent sa se opreasca: “Acum nu, Stan”.

Potrivit celor de la Eurosport, in conferinta de presa de dupa meci, Wawrinka nu a vrut sa intre in polemica atunci cand a fost intrebat daca a avut ceva cu cineva din public.

“Nimic deosebit” ar fi spus elevetianul, dar dupa unele publicatii franceze ar fi declarat pentru ei ca “a facut acelasi lucru si la Wimbledon”.

Meciul din semifinale a fost castigat de Federer, care insa nu a mai jucat finala Turneului Campionilor de la Londra contra lui Djokovici, abandonand pe motive medicale.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …