Thursday , April 25 2024

Marius Sumudica a parasit echipa FC Vaslui

 Tehnicianul Marius Şumudică a plecat de la FC Vaslui, echipa urmând să fie pregătită de secundul Eduard Iordănescu până la numirea unui nou antrenor.

Conform www.prosport.ro, finanţatorul Adrian Porumboiu a ţinut imediat după meciul cu FC Braşov, scor 1-2, o şedinţă cu echipa, în timp ce Şumudică se afla la conferinţa de presă, iar după câteva ore antrenorul a părăsit echipa.

Eduard Iordănescu a declarat pentru ProSport că se va ocupa de echipă până la numirea unui nou antrenor, iar apoi îşi va încheia colaborarea cu FC Vaslui:

“Am avut o discuţie cu patronul clubului, în care mi-am anunţat intenţia de a înceta colaborarea cu FC Vaslui. Am luat această decizie pentru că acum ceva timp i-am promis lui Şumudică că voi rămâne la Vaslui atât timp cât va fi şi el aici. Existau ceva tensiuni din cauza unor speculaţii de presă cum că nu am avea cele mai bune relaţii şi că aş fi eu o soluţie în cazul schimbării sale. Pentru a evapora acele tensiuni mi-am dat în acel moment cuvântul că voi proceda aşa faţă de el, iar cuvântul şi onoarea mea sunt mai presus de orice oportunitate profesională. Am promis patronului că mă voi ocupa de echipă până când dânsul va găsi o soluţie, pentru că am înţeles că nu există niciuna în acest moment. Când va apărea o soluţie, îmi voi încheia şi eu colaborarea cu FC Vaslui”, a declarat Eduard Iordănescu pentru ProSport.

Marius Şumudică a fost numit antrenor la FC Vaslui la începutul sezonului.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …