Thursday , April 25 2024

Marian Dragulescu a decis sa se retraga din gimnastica

Marian Dragulescu, considerat cel mai valoros gimnast roman al momentului, s-a retras oficial din activitate. Sportivul a plecat, marti, in Mexic, pentru a fi prezent la ultima demonstratie de gimnastica.

Marian Dragulescu, multiplu campion mondial si european la gimnastica, a decis sa se retraga defintiv din sportul de mare performanta. Informatia a fost confirmata in exclusivitate pentru WOWbiz de Adrian Stoica, presedintele Federatiei Romane de Gimnastica.

“Informatia pe care o aveti este una corecta. In urma cu aproape zece zile Marian Dragulescu ne-a anuntat ca renunta la sportul de mare performanta. El este acum in drum spre Mexic, pentru a participa la o demonstratie de gimnastica in nume personal, deoarece invitatia a fost una nominala. Nu stiu exact ce va face Marian de acum inainte. E posibil sa devina antrenor la clubul Steaua”, a precizat Adrian Stoica.

Altfel, lui Marian Dragulescu i-au fost virati in contul personal banii restanti de la Olimpiada din 2008, competitie unde sportivul, actualmente angajat al CSA Steaua, a obtinut locul 4 pentru CS Dinamo. Chiar daca zilele trecute Dragulescu sustinea sus si tare ca Elisabeta Lipa, presedintele CS Dinamo, nu vrea sa-i dea banii de la Olimpiada, lucrurile stau invers.

“Cu cateva zile in urma, Dragulescu se plangea prin presa ca eu nu vreau sa-i dau banii, ca i-as fi inchis telefonul in nas. Nici vorba de asa ceva. Poate sa stea linistit. I s-au virat banii”, a declarat Elisabeta Lipa. Dragulescu a incasat de la CS Dinamo aproape 9.000 de euro.

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …