Saturday , April 20 2024

Maria Sharapova, eliminata de la Stuttgart dupa un meci incredibil

sharapova

Simona Halep nu va avea ocazia sa o invinga pe Maria Sharapova in turneul de la Stuttgart. Rusoaica a fost eliminata inca din optimile de finala de Angelique Kerber, scor 2-6, 7-5, 6-1, dupa un meci ce a avut un set decisiv incredibil.

Modul in care a inceput aceasta intalnire nu anunta nici pe departe ce avea sa urmeze. Maria Sharapova a luat primul set in 43 de minute, cu 6-2, dupa ce a fructificat cele doua break-uri pe care le-a avut.

Setul secund a fost mult mai echilibrat, cele doua jucatoare mergand cap la cap pana la 5-5, cand Kerber a reusit sa faca un break ce s-a dovedit a fi decisiv.

Ajuns in setul decisiv, meciul a devenit pur si simplu incredibil, intrand de departe in topul celor mai spectaculoase din acest an.

Kerber a inceput cu un break, Sharapova a raspuns cu rebreak, dar nemtoaica nu s-a lasat si a mai facut unul. A fost momentul in care Sharapova a cedat, intrucat si-a mai pierdut serviciul o data, iar Kerber a servit perfect si s-a distantat la 5-1. Sharapova a incheiat meciul in genunchi, Kerber castigand decisivul cu 6-1!

Maria Sharapova era campioana ultimilor ani la Stuttgart, aceasta fiind de altfel prima sa infrangere la acest turneu.

Angelique Kerber, locul 14 in clasamentul WTA, o va intalni in sferturile de finala pe Ekaterina Makarova, vineri dupa ora 16:30.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …