Saturday , April 20 2024

Mama lui Nesu, chemata la Utrecht

Deşi în ultimul timp au apărut tot mai multe veşti bune, medicii de la spitalul din Utrecht unde este internat Neşu nu au confirmat decât faptul că Mihai este deconcetat   de la aparatele de respirat tot mai des şi că în acest timp vorbeşte, dar că încă nu îşi simte mâinile şi picioarele.

Pentru a-l ajuta pe fostul stelist să reziste cât mai bine situaţiei, psihologii olandezi au venit cu idee ca mama fotbalistului să fie adusă în Olanda pentru ai fi alături fiului său.

Potrivit gsp.ro ieri, ofiţerul de presă al Utrecht, Harry van Dam, a anunţat oficial că Monica Neşu va ajunge sâmbătă în Olanda, pentru a fi alături de fiul său, vegheat pînă acum de soţie şi de tatăl venit de joia trecută la Utrecht:

“Psihologii au avut ideea, iar doctorii au fost de acord. Noi ajutăm cu ce se poate, astfel ca Mihai să aibă parte de tot sprijinul din lume. E normal ca mama să ştie exact starea lui Mihai, să vadă cu ochii ei situaţia şi să-l ajute emoţional”.

Mihai Neşu s-a accidentat grav pe 10 mai la un antrenament al lui Utrecht, după ce s-a ciocnit de coechipierul său Alje Schut.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …