Friday , March 29 2024

Luptătorul sucevean Teodor Chira a devenit campion național

Sportivul pregătit de Valerică Gherasim și Daniel Ciubotaru la CSM Suceava a cucerit aurul la categoria 130 de kilograme, la Campionatele Naționale pentru Juniori ce au avut loc la Bacău. Pentru Teodor Chira, acesta este al 12-lea titlu național din carieră


Luptătorii de la CSM Suceava s-au întors cu trei medalii de la Campionatele Naționale pentru juniori, prima competiție oficială organizată pe saltea în plină pandemie de COVID-19.
Performerul delegației a fost Toader Chira, sportivul antrenat de Valerică Gherasim și Daniel Ciubotaru reușind să devină din nou campion național, de această dată la categoria 130 de kilograme. “Este al 12-lea titlu de campion pe care îl câștigă Teodor, dintre care al treilea consecutiv la juniori. Îi mulțumesc pentru frumosul cadou pe care mi l-a făcut”, a precizat antrenorul Valerică Gherasim, cel care sâmbătă și-a sărbătorit ziua de naștere.
Alți doi luptători suceveni, Cosmin Mihalache și Bogdan Pop, ambii antrenați de Andrei Bolohan, au cucerit argintul și bronzul la categoriile 87, respectiv 55 de kilograme.
Zilele viitoare, la Reșita, au loc Campionatele Naționale de lupte-greco romane pentru seniori, acolo unde CSM Suceava va fi reprezentată de Adrian Agache și Teodor Chira.
În final, antrenorii Valerică Gherasim, Daniel Ciubotaru și Andrei Bolohan au ținut să mulțumească Primăriei și Consiliului Local Suceava, precum și conducerii USV și LPS Suceava pentru sprijinul acordat luptătorilor suceveni. (Dănuț CHIDOVEȚ)
secretarasite

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …