Saturday , April 20 2024

Luptătorul sucevean Andrei Ostrovanu revine în ring cu ocazia galei Dynamite Fighting Show

Ostrovanu îl va înfrunta vineri seară, în direct la Pro X, pe băcăuanul Cezar Buzdugan, în cadrul categoriei 76 de kilograme

Andrei Ostrovanu revine în ring la sfârșitul acestei săptămâni cu ocazia galei Dynamite Fighting Show, ce va fi transmisă în direct de Pro X, vineri seară începând cu ora 20.00. Luptătorul sucevean îl va înfrunta pe băcăuanul Cezar Buzdugan, în cadrul categoriei 76 de kilograme.

”Va fi debutul meu în această gală Dynamite Fighting Show și vreau sa scot un rezultat maxim. Am avut un cantonament foarte bun alături de antrenorul meu Alin Bălașa și colegi foarte puternici ca Benny Adegbuyi, Amansio Paraschiv, Ionuț Popa, Vasinca Andrei și mulți alții. Aștept să intru în ring și pun în aplicare tot ce am lucrat în cantonament ca în urma acestei munci să rezulte o victorie frumoasă. Mulțumesc sponsorului meu principal Safe Steel și echipei Ayo Gym pentru că m-au susținut în această pregătire”, a declarat Andrei Ostrovanu.

Ostrovanu (27 de ani) a disputat până acum 44 de meciuri la profesioniști, în care a înregistrat 36 de victorii, 7 înfrângeri și o luptă terminată la egalitate.

Acesta a început să practice kick-boxul la vârsta de 18 ani, la clubul sportiv Devencea Suceava, sub îndrumarea antrenorului Nicolae Moroșan, cu care a reușit să se evidențieze pe plan național și internațional la nivel de amatori și semiprofesioniști.

În prezent, Ostrovanu se pregătește la clubul Ayo Gym din Baia Mare, sub îndrumarea antrenorului Alin Bălașa. (D.C.)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …