Friday , December 1 2023

Luptătorul sucevean Andrei Ostrovanu ratează gala Dynamite Fighting Show din cauza accidentărilor

Acesta a suferit o dublă fractură, la mâna și piciorul drept în timpul antrenamentelor

Andrei Ostrovanu s-a accidentat și nu va mai urca în ring la gala Dynamite Fighting Show 20 de la București, acolo unde urma să-l înfrunte vineri seară pe ieșeanul Florin “Rambo” Lambagiu, într-un meci care va conta pentru semifinalele Turneului Super8,  – categoria supermijlocie.

“Deși m-a încăpățânat și am vrut cu tot dinadinsul să urc în ring, medicul ortoped mi-a interzis acest lucru. O măsură necesară, care va duce la recuperarea mea și îmi va mai permite să lovesc cu pumnul în viitor. Mi-am dorit foarte mult să intru în ring la acest meci cu Florin, dar sănătatea mea este prioritară. Vrea să mulțumesc tuturor celor care mi-au trasmis mesaje de încurajare. Voi lua o pauză până mă recuperez complet”, este mesajul transmis de Ostrovanu, care, în timpul unui sparring-partner, a suferit o fractură de os metacarpian la mână dreaptă și una la un deget al piciorului drept.

În vârstă de 30 de ani, Andrei Ostrovanu a disputat până acum 52 de meciuri la profesioniști, cu un istoric de 40 de victorii, 11 înfrângeri și o luptă terminată la egalitate. Acesta a început să practice kickboxul la vârsta de 18 ani, la clubul sportiv Devencea Suceava, sub îndrumarea antrenorului Nicolae Moroșan, cu care a reușit să se evidențieze pe plan național și internațional la nivel de amatori și semiprofesioniști. În prezent, Ostrovanu se pregătește împreună cu antrenorul Alin Bălașa la clubul Ayo Gym, din Baia Mare. (Dănuț CHIDOVE})

Vezi si

CSU Suceava rămâne lider cu punctaj maxim în campionatul juniorilor II

CSU Suceava rămâne lider cu punctaj maxim în Campionatul Național de handbal pentru Juniori II. …