Thursday , April 25 2024

Luptătorii suceveni au cucerit șase medalii la Cupa României pentru juniori

Cosmin Mihalache (foto – CSM Suceava) și David Grigorean (CSM Bucovina Rădăuți) au obținut aurul la 87, respectiv 130 de kilograme. CSM Suceava a ocupat locul 3 în clasamentul pe cluburi

Sportivii de la CSM Suceava și CSM Bucovina Rădăuți au obținut șase medalii la Cupa României la lupte pentru juniori, competiție organizată la săptămânii trecute în Sala Sporturilor din comuna Putna.

Cosmin Mihalache a cucerit aurul la 87 de kilograme, Bogdan Pop a luat argintul la 60 de kilograme, iar Codruț Ştefanachi a obținut bronzul la categoria 67 de kilograme pentru CSM Suceava, care a ocupat locul 3 în clasamentul pe cluburi, după CSA Steaua București și CSŞ Bacău.

„A fost un concurs foarte puternic și mă bucur că toți cei trei luptători de la CSM Suceava au urcat pe podium. A fost și un criteriu de selecție pentru lotul național și sperăm să participăm cu Cosmin Mihalache la Campionatele Europene din acest an” a declarat antrenorul luptătorilor de la CSM Suceava, Andrei Bolohan.

CSM Bucovina Rădăuți a urcat pe podium prin David Grigorean, medaliat cu aur la 130 de kilograme, și Gheorghiță Scheul, medaliat cu argint la 55 de kilograme.

„A fost o competiție foarte bună, în care am reușit să-mi înving toți adversarii prin superioritate tehnică și să câștig Cupa României. Pe viitor, în propun să ies campion național la juniori”,a  declarat David Grigorean.

Cupa României la lupte pentru juniori a adunat la Putna peste 280 de sportivi din întreaga țară. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …