Friday , March 29 2024

Luptătorii suceveni au cucerit patru medalii la Cupa României pentru juniori II

Performerii delegației au fost Cosmin Mihalache (LPS Suceava) și Ioan Bălan (CSM Suceava), care și-au adjudecat trofeul la categoriile 92, respectiv 65 de kilograme 

Luptătorii suceveni au cucerit patru medalii la Cupa României pentru juniori II, competiție ce s-a desfășurat la finele săptămânii trecute în Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

Performerii delegației sucevene au fost Cosmin Mihalache (LPS Suceava), care s-a impus la categoria 92 de kilograme, după o finală în care a învins un adversar cu participări în competițiile internaționale, și Ioan Bălan (CSM Suceava), care a ocupat primul loc la 65 de kilograme. Sportivii pregătiți de Valerică Ghe­rasim, Andrei Bolohan și Daniel Ciubotaru au urcat în alte două rânduri pe podium prin Teodor Vodă și Bogdan Pop (ambii de LPS Suceava), medaliați cu bronz la 46, respectiv 60 de kilograme.

Antrenorii au ținut să mulțumească Primăriei și Consiliului Local Suceava, conducerii LPS Suceava, acolo unde învață toți cei patru medaliați și firmei Harivex Com SRL.

Pentru luptătorii suceveni urmează Cupa României pentru seniori, programată la sfârșitul acestei săptămâni la Constanța. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …