Friday , April 19 2024

Lungu, noului antrenor al Forestei: „Bun venit! Rămâne ca țintă în continuare promovarea în Liga a doua”

Primarul Sucevei, Ion Lungu, i-a urat „Bun venit!” noului antrenor al echipei de fotbal Foresta Suceava, și l-a asigurat de tot sprijinul său. El a precizat că ținta clubului este revenirea în Liga a doua.

„Am văzut că s-a reunit și lotul celor de la Foresta. Vreau să-i spun „Bun venit!”  la Suceava antrenorului Ionuț Moșteanu  pe care nu îl cunosc dar am văzut că are un palmares interesant. Îl asigur de tot sprijinul Primăriei.  Rămâne ca țintă în continuare promovarea în Liga a doua”, a declarat Ion Lungu.

În conferința săptămânală de presă care a avut loc miercuri, 14 iulie, edilul nu a ascuns faptul că ar fi preferat un sucevean ca antrenor și, mai mult de atât, chiar a făcut unele demersuri neîncununate de succes. „Vreau să vă spun că m-am implicat personal să conving niște suceveni să vină antrenori la Foresta. Nu am reușit, am eșuat. Cu toții iubim Foresta dar când e vorba să ne implicăm nu o mai facem.  Așadar îi spun un sincer bun venit lui Ionuț Moșteanu și îl asigur de tot sprijinul meu și al Primăriei Suceava. (D.P.)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …