Wednesday , April 24 2024

“Lumea tenisului e şocată de cum s-a îmbrăcat Serena la Roland Garros!”. Victorie pentru americanca in primul tur

serena catwoman

Revenită în circuit, Serena Williams a avut o apariţie neaşteptată la Roland Garros, acolo unde a îmbrăcat la meciul din turul întâi, cu Kristyna Pliskova, un costum de “catwoman”, după cum notează presa din Vest.

Mereu excentrică, sportiva din SUA a surprins încă o dată cu ţinuta pe care a ales să o îmbrace pentru al doilea turneu de Grand Slam al anului.

“Lumea tenisului e şocată de costumul de “Catwoman” îmbrăcat de Serena Williams la Roland Garros”, titrează sportnieuws.nl, care apoi notează că “poate era mai indicat să aibă o altă ţinută”.

serena catwoman2Şi jurnalistul de tenis Frank Huiskamp a fost extrem de surprins de apariţia Serenei. “Cea mai bună jucătoare din istorie joacă primul meci pe zgură după foarte mult timp. Dar aţi văzut cum e îmbrăcată? Bah”, a scris acesta, pe o reţea de socializare.

Pe twitter, au existat o serie de oameni care au reacţionat negativ în legătură cu outfitul fostului număr unu mondial, dar fanii săi par că apreciază ţinuta. Ei consideră că îi oferă mai multă aerodinamică.

Costumul i-a purtat noroc Serenei, care s-a calificat în turul secund la Paris, după o victorie în două seturi, scor 7-6(4), 6-4. În turul următor, sportiva din SUA o va întâlni pe Ashleigh Barty, capul de serie numărul 17.

3 titluri a cucerit Serena la Roland Garros (2002, 2013 şi 2015).

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …

One comment

  1. GHERVAZEN LONGHER

    poate un costum de fatwoman