Thursday , March 28 2024

Lumea fotbalului, in stare de soc: Iker Casillas a suferit un infarct la antrenament. Comunicatul FC Porto

Portarul spaniol Iker Casillas a suferit un infarct miocardic la antrenamentul de miercuri al lui FC Porto.

Goalkeeperul spaniol in varsta de 37 de ani, care a aparat timp de 16 ani poarta echipei mari a celor de la Real Madrid, a fost transportat de urgenta la Spitalul CUF, relateaza presa internationala.

Din primele informatii, starea lui Iker Casillas, sosit la Porto in 2015, ar fi stabila, iar viata nu ii este pusa in pericol.

Cu siguranta, insa, portarul iberic, care tocmai si-a prelungit contractul cu Porto, nu va mai juca in acest sezon si risca sa-si incheie chiar cariera.

FC Porto a oferit prima reactie dupa ce portarul spaniol Iker Casillas a suferit un infarct miorcardic la antrenamentul de miercuri dimineata.

Potrivit comunicatului de presa, Iker Casillas se simte bine si este in stare stabila.

“Iker Casillas a suferit un infarct miocardic acut in timpul antrenamentului de miercuri dimineata, desfasurat la centrul de pregatire PortoGaia din Olival.

Sedinta de pregatire a fost intrerupta imediat pentru ca medicii sa-i acorde primul ajutor portarului care, in prezent, este internat la Spitalul CUF Porto. Iker Casillas este bine, stabil si problema cardiaca a fost rezolvata”, se arata in comunicatul celor de la FC Porto.

42 de meciuri a jucat Iker Casillas pentru FC Porto in acest sezon.

167 de prezente are Iker Casillas in nationala Spaniei.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …