Thursday , April 25 2024

Lucian Bute si micile sale placeri: plaja, sarmalele, trupa U2

Lucian Bute a intrat în vacanţă. Pentru început s-a refugiat acasă, la Pechea, unde va petrece câteva zile. Apoi va merge la munte, poate puţin la mare, iar la sfârşitul lunii se va întoarce în Canada. Printre picături, Bute a acceptat să dezvăluie care sunt preferinţele lui din afara ringului.

Formaţia: U2

M-am îndrăgostit de irlandezii ăştia la un concert susţinut la Montreal, încât am ales să intru în ring pe melodia „Where the streets have no name” (Acolo unde străzile nu au nume).

Mâncarea: sarmale făcute de mama

Eu nu sunt pretenţios la mâncare, dar din cauza regimului trebuie să mă abţin de la multe. Sarmalele făcute de mama îmi aduc mereu aminte de sărbătorile de iarnă.

Băutura: vinul roze de Pechea

Nu sunt eu mare băutor, însă vinul făcut de tatăl meu nu-l refuz niciodată. Când aveam 14-15 ani mă trimitea să fac pârtie prin zăpadă până la poartă şi-mi dădea ca să mă încălzesc câte o cană de vin fiert.

Îmbrăcămintea: casual

Îmi place să merg la cumpărături, să umblu prin magazine după haine. Am o garderobă uriaşă, dar prefer stilul uşor, blugi, tricouri, pantofi sport, atunci când nu trebuie să particip la vreo acţiune oficială.

Oraşul: New York

Îmi place America, iar New Yorkul e un oraş care trăieşte la orice oră. Merg mereu cu plăcere acolo şi nu ascund că mi-ar plăcea să boxez la Madisson Square Garden.

Sportul, în afara boxului: fotbal

Copilăria mi-am petrecut-o pe străzi jucând fotbal. Eram un stângaci bunicel, mă visam Hagi după fiecare meci al naţionalei. Şi acum mă uit cu plăcere la meciuri.

Loc de vacanţă: Caraibe

Fiind mai aproape de Montreal, prefer să merg acolo la mare, mai ales că o pot face în orice perioadă a anului. Mi-a plăcut şi Cuba, îmi place şi la Miami, îmi plac locurile în care e cald mereu, unde e plajă şi apă.

Actorul şi actriţa preferaţi: Tom Cruise şi Jessica Alba

Am văzut toate filmele lui, de la Top Gun la misiunile lui imposibile. E un actor complet, pe care îl prinde orice rol. Jessica are ceva aparte, care îmi place mie, cred că ochii, nu ştiu exact. Mi se pare o femeie tare plăcută. (Sursa: Click)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …