Thursday , April 25 2024

LPS Suceava s-a calificat la turneul semifinal cu victorii pe linie

Trupa antrenată Tudor Orășanu merge în faza următoare a Campionatului Naţional de volei masculin pentru juniori din postura de câștigătoare a Seriei A, cu opt victorii din opt posibile

LPS Suceava s-a calificat la turneul semifinal al Campionatului Naţional de volei masculin pentru juniori din postura de ocupantă a primului loc în clasamentul Seriei A. Trupa antrenată de Tudor Orășanu a bifat a opta victorie din opt posibile în sezonul regulat, după ce s-a impus duminică, pe terenul celor de la CSS Botoșani, cu 3-2.

Fără presiunea rezultatTului, formaţia suceveană a jucat prea relaxat în primele două seturi, câștigate de botoșăneni cu 25-23 și 25-18. Raţă și compania au revenit însă spectaculos, și-au adjudecat următoarele două seturi cu 25-23 și 25-15, iar în decisiv s-au impus cu 15-11.

LPS Suceava mizează în actualul sezon al Campionatului Naţional de juniori pe următorul lot: Răzvan Dănilă, Eduard Cazacu, Vlad Streangă, Vlad Buhu, Tudor Streangă, Stefan Verciuc, Gheorghe Buiciuc, Iustin Cioban, Alexandru Raţă, Gabriel Albu și Iulian Florea. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …