Tuesday , April 16 2024

LPS Suceava s-a calificat cu maximum de puncte în Grupa Valoare

Micii handbaliștii pregătiți de Adi Mitrea se vor lupta pentru calificarea la turneul final cu LPS Vaslui, HC Buzău, LPS Buzău, CSM Ploiești și CSM București

LPS Suceava s-a calificat cu maximum de puncte în Grupa Valoare a Campionatului Național de handbal masculin pentru Juniori III.

Sâmbătă, în ultima etapă a sezonului regular, echipa antrenată de Adi Mitrea s-a impus pe teren propriu, în derbyul cu LPS Vaslui, cu scorul de 37-26 (14-11).

În faza a doua a campionatului, LPS Suceava va evolua în Grupa I, alături de LPS Vaslui, HC Buzău, LPS Buzău, CSM Ploiești și CSM București.

Prima etapă este programată pe data de 11 martie, primele două clasate urmând să se califice la turneul final.

“Ne punem mari speranțe în această generație, care este una de excepție. Dorința noastră este să revenim la nivelul de rezultate din anii trecuți, când Liceul cu Program Sportiv Suceava obținea clasări pe podiumul întrecerilor naționale”, a precizat directorul LPS Suceava, Ciprian Anton.

Antrenorul Adi Mitrea mizează în actualul sezon pe următorul lot de jucători: Robert Duțuc, Mateo Tîrnovan, Arian Giurcă, Dragoș Marasin, Dorin Chiricheș, Ianis Chiruț, David Marasin, Rareș Mitrea, David Poenaru, Rareș Pascarița, Robert Ungureanu, Constantin Cușnir, Abel Marcu și Mihnea Gălățeanu, Dragoș Jităreanu. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

VIDEO. A fost lansat imnul echipei naționale de fotbal pentru EURO 2024, „Visăm împreună”. Clip cu Esca, Smiley, Bartoș, Andra, Irina Rimes

În urma calificării echipei naționale la EURO 2024, Federația Română de Fotbal (FRF) și postul …