Friday , April 19 2024

LPS Suceava a urcat pe podium la Cupa Prieteniei de la Brașov

Sucevenii au cucerit bronzul cu grupa de copii născuți în anul 2007, pregătită de antrenorul Ionuț Ițco. Cu un singur gol primit în șase meciuri, suceveanul Claudiu David a fost desemnat cel mai bun portar al turneului

LPS Suceava a urcat pe podium la Cupa Prieteniei de la Brașov cu grupa de copii născuți în anul 2007.

Echipa antrenată de Andrei Ițco a cucerit medaliile de bronz, cu un bilanț de patru victorii, o remiză, o înfrângere și un golaveraj de 19-1.

Formația suceveană a câștigat grupa din care a făcut parte fără să primească gol, după 3-0 cu Atletic Ploiești, 8-0 cu Juventus Academy București și 0-0 cu Kids Tâmpa Brașov. În sferturi, trupa lui Andrei a trecut de FC Brașov, cu 5-0, pentru ca în semifinale să piardă la limită, scor 0-1, în fața celor de la Kinder Sârgeorgiu de Mureș. Ajunsă în finala mică, LPS Suceava a prins podiumul învingând cu 3-0, pe Prosport Academy București.

Cu un singur gol primit în șase meciuri, suceveanul Claudiu David a fost desemnat cel mai bun portar.

LPS Suceava a mizat la Brașov pe următorul lot de jucători: Claudiu David, Ştefan Recolciuc, Rareș Ştefănoaia, Cezar Odochian, Iustin Pintescu (4 goluri), Cosmin Toderean, Fabian Găină (1 gol), Sebastian Burlacu (1 gol), Matei Crăciun, Victor Băbăscu (1 gol), Cosmin Avram, Iustin Panciuc, Andrei Târnoschi, Augustin Găină (2 goluri), Ştefan Petraru (5 goluri), Luca Gavrilovici (4 goluri), Mihai Sava și Daniel Daniliuc (1 gol).

(Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …