Sunday , August 14 2022

LPS Suceava a pierdut la limită semifinala Campionatului U17

Echipa antrenată de Andrei Ițco a cedat miercuri, în fața grupării Juniorul București, cu scorul de 2-3, într-un meci disputat la Buzău

LPS Suceava s-a oprit în semifinalele fazei naționale a Campionatului Județean U17, după ce a pierdut miercuri, pe terenul Metalul din Buzău, în fața grupării Juniorul București, cu scorul de 2-3.

Ambele goluri ale echipei antrenate de Andrei Ițco au fost marcate de Robert Cucoș.

“Chiar dacă am pierdut meciul din semifinală, suntem bucuroși că am ajuns între primele patru echipe din România la acest nivel. Mulțumim tuturor pentru susținere. Suntem mândri că am reușit o performanță deosebită pentru orașul nostru”, a precizat directorul LPS Suceava, Ciprian Anton, cel care a însoțit formația U17 la turneul final de la Buzău.

Andrei Ițco a mizat în acest sezon pe următorul lot de jucători: Emanuel Sahleanu, Bogdan Bujoreanu, Robert Cucoș, Andrei Prelipcean, Alexandru Ionescu, Denis Teleașă, Cosmin Toderean, Ronyn Molorciuc, Sebastian Grecu, Iulian Serediuc, Lucian Corniciuc, Flavian Cozma, Iulian Recolciuc, Raul Rarica, Sebastian Burlacu, Dumitru Gabor, Ianis Smocot, David Gafencu, Costinel Dobresenciuc și Cosmin Țanța. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Simona Halep s-a calificat în semifinala turneului de la Toronto

Simona Halep a reușit vineri seara să se califice în semifinala turneului de tenis Masters …